De trimsalon voor vacht, advies en Musthaves voor katten

Wie ben ik

Even voorstellen:

Mijn naam is Ramona Neuhuys en ik ben kattentrimster en eigenaresse van Mimos Trimsalon in Nunspeet. Al ruim 9 jaar ben ik een geregistreerd Maine Coon fokker bij de Fifé en doe ik vanaf 2012 zo af en toe eens mee aan een kattenshow waarbij katten uiteraard ook flink gegroomd dienen te zijn. 
Het trimmen is hiernaast in 2018 als hobby ontstaan maar omdat ik dit zo leuk vond om te doen heb ik ook hierin mijn kennis verbreed en ben ik de opleiding gaan doen bij de Katten Academie

Inmiddels heb ik mijn eigen salon aan huis die van alle gemakken is voorzien om uw dier de juiste en vachtverzorging te bieden en heb ik de nodige ervaring en kennis op zak om uw kat zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Daarnaast ben ik docent katten trimmer bij de Katten Academie.

Ook beheer ik een eigen webshop, Mimos Musthaves waarin ik ook mijn zelfgemaakte producten verkoop als speeltouwen, teasers en gegraveerde voer/water schalen.
Op dit moment ben ik druk bezig Mimos Hotel op te zetten, een lux kattenverblijf voor als u op vakantie gaat, aan het verbouwen bent, op zakenreis gaat of een opname in het ziekenhuis heeft en u uw viervoeter ook een vakantie gunt. 

Zelf blijf ik mij altijd ontwikkelen en ben ik ook een officieel stage bedrijf via SBB voor leerlingen.

Ik heb een breed netwerk als het gaat om medische zaken of gedrag zaken en heb ik een samenwerking met Mobi-Dierenarts en Dierenkliniek de Laan.

Mijn deelname aan mijn eerste fifé kattenshow in 2012 met mijn eerste Maine Coon, Milou