De trimsalon voor vacht, advies en Musthaves voor katten

Reviews

Bent u tevreden dan hoor ik dat graag en kunt u via Google een review achter laten of op de website via onderstaand formulier.

Bent u ergens niet tevreden over dan mag u mij hierover een privé bericht doen, dan kunnen we kijken hoe wij dit samen kunnen oplossen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Klant ervaringen:

Lotte Rantanen
Ramona gaat heel liefdevol om met je katten weet precies wat ze moet doen om ze op hun gemak te stellen. Ik ben erg tevreden met de manier waarop ze te werk gaat en mijn poezen komen er graag. We gaan hier zeker nog vaker naar toe!

 

Pauline

Ramona is zo gepassioneerd bezig zo veel liefde voor de katten die ze helpt. ze geeft de dieren een vertrouwd gevoel en stelt ze op hun gemak waardoor ze ze kan trimmen. super aardige en vriendelijke gastvrije vrouw.

ze heeft voor mij onze Noortje getrimd

Jovanah Nederhoed
Klantvriendelijk geholpen en professioneel geadviseerd bij Mimos Trimsalon. Erg ontspannen en een liefdevolle benadering naar de katten toe, maar ook een super leuke salon met allerlei handgemaakte speeltjes. De katten vonden het in het begin wat spannend, maar even later helemaal ontspannen, wij komen vaker :)

Jeroen Posdijk

Positief: Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

 

Iris Vierhout

Positief: Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Professionaliteit

 

Maaike Craanen

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Ik ben met 2 ragdolls geweest, waarvan 1 heel erg lastig is om te kammen. Ramona heeft met veel geduld en liefde voor de katjes ze weer helemaal ontdaan van de klitten en de extra vacht. Heel erg blij en een echte aanrader!

2 Ragdolls, moeder en zoon

 

Natasja Van Weerden

Geweldige ervaring gehad met onze maine coone! Beestje vond het heerlijk om lekker verwend te worden. Door een vrij vettige huid advies gevraagd en hierbij ook uitleg gevraagd wat wij zelf zouden kunnen doen. Ze geeft duidelijk uitleg wat je zelf thuis kan doen!

 

Poes711 – Mona Mostert

Positief: Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Professionaliteit.

Mooie salon, ziet er keurig netjes en schoon uit, lieve trimster die de tijd voor je kat neemt en tips geeft, ben super tevreden raadt haar zeker aan

 

Gert & Annelie Weijman

Al sinds 2012 showen wij op Fife shows en weten heel goed wat vachtverzorging is! Sommigen noemen Annelie Groomkoningin en vragen haar hulp tijden shows. Twee van onze toppers (waarvan de één meerdere malen op het wereldpodium stond) zijn voor het eerst naar een trimmer geweest. Omdat wij beide door Corona mega druk met ons werk zijn. Over Mimos Trimsalon hadden wij veel goede dingen gehoord en gezien. Met hooggespannen verwachtingen brachten wij Panther en Yentle naar Ramona. Tijdens de behandeling waar ook wassen bij hoorde kregen we al beeldmateriaal waar op goed te zien was dat zij zich heerlijk voelden bij Ramona. Haar oprechte liefde voor katten werd door beide overduidelijk gevoeld. De professionele behandeling zorgde er voor dat onze verwachtingen meer dan overtroffen werden. Naar ons idee hebben onze katten van het vertroetelen door Ramona genoten .Wij zijn als zeeeer kritische klanten super blij met het resultaat dat maakt het geld dubbel en dwars waard!!!Dank Ramona voor vakwerk. Dit smaakt naar meer !!

 

Mirjam van Rhijn

Positief: Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde.

Super fijne en schone salon. Veel Liefde en aandacht voor de dieren. Ook bij mijn moeilijk te kammen kat. Erg geduldig en zeer bekwaam. Ze neemt er echt de tijd voor, en als de kat er even klaar mee is even een pauze inlassen. Mijn katten zien er altijd top uit als ze zijn geweest. Echt een aanrader

 

Jolien Brunink

Een zeer vakkundige trimsalon. Met veel geduld en liefde voor dieren. Ook een prettige sfeer. Ons bezoekje aan de trimsalon was het zeker waard.

 

Pauline Lo

Positief: Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde.

Super lieve trimster die geduld heeft met de dieren die bij haar komen voor een trimbeurt. Ze houd rekening met de wensen van de eigenaars en kijkt ook goed naar wat het dier op dat moment nodig heeft, lukt het niet in 1 trimsessie dan gebeurt het in meerdere sessies.
Een was beurt kan ook, alleen kammen, of het hele pakket van top tot teen. Geweldig

 

Marleen Schuit

Lieve en zeer professionele kattentrimster! Door haar jarenlange ervaring in haar cattery is haar specialiteit natuurlijk het trimmen van de Maine Coon. Bij ons heeft ze bewezen dat het ook zeer nuttig is om uw “korthaar” eens lekker te laten kammen!

 

GMS Sloos

Positief: Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde.

Ramona beschikt over vakkennis en engelengeduld en zorgt er altijd voor dat het welzijn van de dieren wordt gewaarborgd.
Onze Maine Coons worden door Ramona altijd naar volle tevredenheid getrimd.

 

Ella van Ojik

Positief: Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde