De trimsalon voor vacht, advies en Musthaves voor katten

Over Mimos

Even voorstellen:

Mijn naam is Mona en ik ben gediplomeerd kattentrimster en eigenaresse van Mimos Trimsalon in Nunspeet.
Al ruim 10 jaar ben ik een geregistreerd hobby Maine Coon fokker bij de Fifé en doe ik vanaf 2012 zo af en toe eens mee aan een kattenshow waarbij katten uiteraard ook flink gegroomd dienen te zijn. 
Het trimmen is hiernaast in 2018 ook eerst als hobby ontstaan maar omdat ik dit zo leuk vond om te doen heb ik ook hierin mijn kennis verbreed en ben ik de opleiding gaan doen.
Inmiddels ben ik een gediplomeerd kattentrimster in mijn eigen salon Mimos Trimsalon. De salon is van alle gemakken voorzien om uw kat de juiste vachtverzorging te bieden en heb ik de nodige ervaring en kennis op zak om uw kat zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ook katten die zich moeilijk laten kammen kan ik goed mee overweg en heb ik de nodige ervaring in. Van heiden en ver komen deze katten bij mij terecht voor een juiste aanpak en behandeling.

Mimos is een ras specialist Maine Coon maar uiteraard zijn alle rassen gewoon welkom in de salon.
Ook ben ik docent katten trimmer bij de Katten Academie daar waar ik zelf ook de opleiding heb gedaan.

Daarnaast beheer ik Mimos Mustahves, een online webshop waar ik niet alleen trimbenodigdheden voor uw kat verkoop maar ook mijn eigen gemaakte speeltjes aanbied zoals Kitty Sticks, speeltouwen, teasers en gegraveerde water/voer schalen.

Sinds kort is Mimos Hotel officieel geopend en ben ik ook werkzaam in het exclusieve katten hotel. Gelukkig krijg ik hier zo af en toe hulp bij van een stagaire omdat Mimos een officeel leerbedrijf is geworden via de SBB

Ik heb een breed netwerk als het gaat om medische zaken of gedrag zaken en heb ik een samenwerking met mobi-Mobi-Dierenarts in Harderwijk en Dierenkliniek de Laan in Nunspeet.


Ook heb ik genoeg ervaring met moeilijke of angstige katten in de trimsalon en weet ik op een juiste manier dit aan te pakken, uw kat gerust te stellen en/of met meer tijd goed te laten wennen aan de trimsalon.

Ben je op zoek naar een leuke stage? Kijk veel meer info en het invullen van het stage formulier op onderstaande website: